Pensiunea Porumbelul Alb

Miercurea Ciuc
Jigodin (Zsögöd)

46.329432, 25.813172

Baile Jigodin

|
Caracteristici: izvoare de apa minerala, bai cu apa calda si rece.


Utilizare:
mofeta este recomandata in tratamentul afectiunilor cardio-vasculare cat si pentru tratamentul reumatismului. Baile in cada sunt recomandate in tratamentul bolilor  cronice ale inimii, in cazul hipertensiunii, la afectiuni ale sistemului digestiv si vascular, cat si in cazul problemelor cu rinichi sau ale sistemului nervos. Apele izvoarelor se pot folosi si ca apa de baut.


Conditii de tratament:
apele minerale carbogazoase care contin fier, bicarbon si saruri minerale sunt utilizate in baia calda cu 17 cade. Cele doua piscine ale standului de pe terenul liber de langa baza de imbuteliere sunt hranite de izvorul cu o productie de apa de 20 de litri pe secunda. In cladire veti gasi piscina cu apa incalzita, sauna si mofeta, iar in aer liber va ofera relaxare piscina cu apa rece.


Posibilitati de cazare, masa:
hotelul care se afla in imediata apropiere a baii in prezent nu functioneaza, dar orasul este foarte aproape si acolo gasiti mai multe posibilitati de cazare si de a avea o masa buna. Terenul este corespunzator pentru camping.


Atractii turistice:
Biserica catolica din Jigodin a fost construita in secolul al 15-lea in stil gotic, care pastreaza astazi urmele unei reconstructii in stil baroc din secolul al 18-lea. Altarul dublu a fost construit in secolul al 17-lea, dar pictura altarului este si mai veche.
Biserica reformata a fost construita in 1875.


Galeria Nagy Imre, precum si casa natala si mormantul pictorului - casa memoriala care este o casuta construita in stil popular se afla pe langa galerie. Cenusa pictorului a fost situata in zidul exterior al atelierului de langa casa natala a artistului. Casa natala pastreaza obiectele de zi de zi, obiectele personale, mobilierul, cartile si picturile ne-terminate ale artistului.


Jigodin este un loc preferat al celor care iubesc drumetiile, are si partie de schi, dar locul de camping in prezent nu functioneaza.

Nu avem date despre programul de funcţionare/vizitare!
  • Băile Jigodin
  • Pensiunea White Dove
  • 0741934418

  • anulare
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea White Dove

loading ...

Uri-show