Pensiunea Porumbelul Alb

Clubul Sportiv de tir cu arcul Szirtisas va ajuta cu placere pe toata lumea sa deprinda bazele tirului cu arcul. In cadrul activitatii noastre de arcasi puteti sa faceti cunostinta cu diferitele tipuri de arc, tinte, stiluri de tragere exersate de stramosii nostrii sau cele folosite in scopuri sportive in prezent. Antrenamentele de tir cu arcul pot fi caracterizate prin voia buna, atmosfera prietenoasa si atentia. Tir cu arcul in sine nu are ca scop numai mentinerea conditiei fizice dar si functiile mentale si spirituale cum ar fi concentrarea pe unul sau mai multe puncte in acelasi timp. Tir cu arcul este o preocupare buna atat pentru copii cat si adulti de orice varsta iar contrar altor sporturi tir cu arcul poate fi practicat cu multa placere atat de barbati cat si de femei.

Date şi preţuri

Preţurile sunt informative şi valabile în perioada afişată. Pentru disponibilitate vă rugăm trimiteţi o solicitare de verificare disponibilitate, cu precizarea exactă a persoanelor însoţitoare. Organizatorul programului va răspunde în maxim 12 ore.
Valabil de la până la Nr. participanţi Moneda Plecare Disponibilitate

Ce este inclus

activităţi incluse
  • tirc cu arcul
servicii incluse
  • echipament
servicii excluse
  • cazarea
  • asigurare
nivel dificultate: uşor
durata
1 oră
preţ de la
0
verifică disponibilitatea / preţuri şi REZERVĂ ONLINE
+40 (0)749 066 008
Nr. identificare: 332
Vă rugăm să reţineţi, programul acesta are o disponibilitate limitată, motiv pentru care vă îndemnăm să nu vă faceţi alte planuri înainte de-a primi o confirmare de la organizatorul programului.
lorem ipsum
lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor lorem ipsum dolor
lorem ipsum
  • Pensiunea White Dove

loading ...

Uri-show